TLC TUGGER

Tegyük jobbá a világot - egyszerre egy pénisszel

Hungarian - TLC Tugger

Home

FAQ:

Testimonials:

FREE offer for expectant fathers:

     Sponsored Links:    
Really funny t-shirts and stuff
Rude stunts perpetrated against passed-out drunken college kids
Report an Unworthy Sponsor
Advertise to support
pro-intact activism


Örömmel ajánljuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy segítsünk a férfiaknak elérni a maximális érzékenységet. Semmi gyógyszer, péniszpumpa, nevetséges ígéretek - egyszeruen tisztességes javulás.

Ha nem múltál még el 18 éves, kérj meg egy szülot vagy nevelot, hogy üljön le Veled a géphez. Ez a weblap nem-pornográf felnott meztelenséget is tartalmaz.

   

Fontos, hogy tudd:

  •   A körülmetéléssel értékes, speciális erogén szöveteket távolítanak el, a körülmetélt férfiak 100%-a szenved a lecsökkent érzékenység és élvezet miatt.
  •   A világ férfijainak 3/4-e intakt (nem körülmetélt), és nem szenved semmi különleges egészségi vagy higiéniai problémával, illetve nincs emiatt szexpartnerkeresési problémája (mint ahogy a körülmetélést helyeslok állítják).
  •   A makknak (a pénisz fejének) felszíne nem bor, hanem természetes nedvesítésu nyálkahártya. A fityma nélkül a makk elkezd kiszáradni, durva és érzéketlen lesz.
  •   A nem körülmetélt férfiaknál a laza bor mindkét fél számára jobbá, élvezetesebbé teszi a szeretkezést.
  •   VISSZA TUDOD ÁLLÍTANI EGY JÓ RÉSZÉT A KÖRÜLMETÉLÉS ÁLTAL ELSZENVEDETT KÁROSODÁSNAK!

Hogyan szerezzük vissza a pénisz makkjának érzékenységét:

A módszer, amely visszaállítja a makk érzékenységének a leheto legnagyobb részét, az, hogy fedve tartjuk a makkot a saját boröddel. Így megakadályozzuk a ruha, ágy állandó dörzsölését és a levego kiszárító hatását.

Még ha körülmetélt vagy is, lehet, hogy elore tudod húzni annyira a péniszed megmaradt borét, hogy befedd vele a makkod. A ragtapaszmentes YOUR-SKIN® Restoration Cone (szabadalmaztatott) eszközünk segít abban, hogy a bort ebben a makkot befedo helyzetben tartsa. Diszkréten viselheto zárt alsónadrágban napközben, illetve éjszaka az ágyban. Magától fennmarad mindenféle ragtapasz nélkül, de egy mozdulattal eltávolítható WC-használatkor vagy intim együttléthez. (how-to photos)

Erofeszítések nélkül vissza tudod szerezni az érzékenységedet a Your-Skin Cone segítségével!


Hogyan tudod visszanöveszteni a pénisz laza borét:

A bor növekedése elérheto a pénisz borének egy mérsékelt ereju, de hosszan tartó feszítésével. 1-3 éven belül a legtöbb ember elegendo borrel rendelkezik ahhoz, hogy ernyedt állapotban teljesen befedje a makkot. Ez egy elkötelezettséget igényel, de napjainkban már több mint 100.000 ember érzi úgy, hogy boségesen megérte a fáradozást.

Többféle módja van a bor húzásának - némelyik ragacsos ragtapaszokat használ - de egyik sem annyira egyszeru, hatékony és kényelmes, mint a ragtapaszmentes Tapeless Conical TLC TUGGER®.   Diszkréten viselheted lazább ruházat alatt napközben, illetve éjszaka az ágyban. A helyén marad még tornagyakorlatok közben is, de másodpercek alatt leveheto WC-használat vagy intim együttlét céljából. (video demo)

Tudj meg többet a körülmetéletlenségrol és a fityma visszaállításról a Resources oldalunkról. 

Hit Counter 

Az angol nyelvu oldal megtekintéséhez kattints ide TLCTugger.com
Kérdéseiddel és segítségért Magyarországon a következo helyre írhatsz: greatorg@freemail.hu
Send mail to TLCTuggerService@GMail.com with questions or comments.
Last modified: December 16, 2012 (back to top)
copyright 2004, TLCTugger.com, Inc.